Exclusky kid’s hjelm tilbyder sikkerhedsfunktioner sammen med en sporty og moderne design kid kærlighed. Troy Lee Designs tror fuldt og fast på styrken i design og teknologi. I over 30 år har Troy Lee Designs tilpasset hjelme til mange af verdens hurtigste racere over hele verden. De koncepter, teknologier & materialer, der er implementeret til hjelme og kropspanser, er udviklet i tæt samarbejde med POC’s videnskabelige forum – der består af nogle af verdens bemærkelsesværdige sportsmedicinske eksperter, hjerneforskere og specialister i rygmarvsskader. Aerospace Filament-Forstærket Polycarbonat Shell er en funktion i MIPS Brain Protection System og beskytter hætten, ringen og bagsiden af hjelmen, hvilket tilføjer mere beskyttelse mod rotationsvold til hjernen. Giro Chronicle den bedste hjelm til landevejscykling funktioner, “In-mold” konstruktion sikringer en hård Polycarbonate Shell med hjelmen’s impact-absorberende skum liner gør det lettere og mere afslappet end traditionelle hjelme.

Udover fremragende funktioner, Giro Chronicle MTB Hjelm, også udstyret med Ekstra-push Cool-Max Polstring, tilbyder ekstraordinære fugtspredende egenskaber og hele dagen komfort på sporet. Udover fremragende funktioner, POC Octal Hjelm, også udstyret med POC’s Cool-bedste Polstring, tilbyder unikke fugtspredende egenskaber, og hæmmer væksten af lugt. Udover fremragende funktioner, Bell Super 3R MTB Hjelm, også udstyret med X-Static & XT2 Polstring, tilbyder unikke fugtspredende egenskaber og hæmmer væksten af lugt. Lad os se de egenskaber Bell har lagt i denne MIPS MTB Hjelm. Tusind startede fra begyndelsen med en menneske-centreret designproces, crafting en vintage moto-inspireret hjelm, som du gerne vil bære.

Giro blev etableret for mere end 30 år siden af Jim Gentes, en mand med en passion for design og besvare uopfyldte fornødenheder. Giro Chronicle er en af de sikreste cykelhjelme integreret med Multi Direction Impact Protection System designet til at reducere så meget energi som muligt, samtidig med at og overstiger strenge sikkerhedsstandarder. POC Octal er en af de sikreste cykelhjelme integreret med Multi Direction Impact Protection System & Wraparound Protection designet til at reducere rotationskræfter, samtidig med at og overgå strenge sikkerhedsstandarder. Dette er faktisk almindelig praksis i store cykelture eller ridning begivenheder såsom Solvang Århundrede. Det er en af de bedste Kid’s cykel hjelm beskytter dit barn -Exclusky børn hjelm til undsætning ved at gøre hjelm iført cool igen.

Den aftagelige Visir tilføjet mere værdi til denne Kid’s cykel hjelm har en justering mekanisme, der lader dig flytte visir op og ned i indekserede trin. Super 3R MIPS Cykelhjelm er en af de æstetiske hjelme i produktserien bell, cykelairbag pris – cykelairbag.dk – der er designet til at levere optimal sikkerhed og komfort. Bell æstetik er unikt attraktiv i sin specialbyggede nytte på samme måde en racerbil eller jagerfly designet med alle aspekter af sin funktion i tankerne. Udover, Bell Super 3R funktioner Float Fit System med No-Twist Tri-Glides, gummi over-støbt Dial giver dig mulighed for nemt at tilpasse tune fit spænding i løbet af få sekunder.