De bedste fordele ved at eje en hjemme-baseret virksomhed er, kan du slå ikke-fradragsberettigede udgifter til skattefradrag. De fradrag, du opretter for dine skema C har en større indvirkning på de samlede skatter, betaler du for at gøre fradrag på skema A. skema C fradrag ikke blot reducere føderale indkomstskat, de også reducere Self-Employment skat, Medicare skat, og staten og lokale skatter.

Nogle favorit skattefradrag for hjemme-baserede virksomheder omfatter følgende:

Måltider og underholdning kan være 50% fradragsberettigede, når du er med potentielle eller eksisterende kunder, leverandører, osv. Hvis du er i en servicevirksomhed eller sælge produkter, er de fleste alle en potentiel kunde. Det er vigtigt at følge de enkle dokumentation retningslinjer udstedt af IRS og forstå der er begrænsninger. Et eksempel på fradrag du ikke tager spisning med din ægtefælle. Selv om du er forretningspartnere, siger IRS nej til dette. Hvis sammen, du tager en potentiel kunde til frokost så er møde udgiften fradragsberettiget.

Ture skal være overvejende business-relateret til være fradragsberettiget. Hvis en lille element af sjov er involveret, vil du højst sandsynligt har en helt fradragsberettigede tur. Fradragene gælder ikke for en ægtefælle, der tags langs, medmindre det er også en arbejdsgruppe rejse for ægtefællen. Overensstemmelse med IRS forordninger kan være en vanskelig opgave, så det er bedst at tjekke med din skatterådgiver, før antager din tur til Hawaii vil være fradragsberettiget.

Utilities og andre omkostninger for del af dit hjem eller lejlighed du bruger udelukkende for erhvervslivet er kraftfulde fradrag. Uden en hjemme-baseret virksomhed, mest en kan fradrage renter og ejendomsskatter (på liste A). I forbindelse med en hjemme-baseret forretning, en del af forsyningsvirksomheder, vedligeholdelse, rengøring, græsplæne, skadedyrsbekæmpelse, osv. kan trækkes på en plan C.

Indkomst ved at flytte. Lad os sige du har tre børn, der er i alderen 10, 12 og 14. Du kan betale dem til at arbejde i din virksomhed. (Børn skal være otte år gammel til at blive betalt for at arbejde i et familie-baseret business.) Hvert barn kan tjene op til $4.700 i 2002 uden at betale indkomstskat. Du har også fordelen af ikke at betale socialsikringsbidrag og Medicare skatter på din boern, der arbejder i din virksomhed. I dette eksempel har du flyttet $14,100 tax-free dollars til dine børn. Dette er klart bedre end tilskud! Der er regler, men. Børnene skal faktisk arbejde og blive betalt fair (ikke overdrevet) løn for deres tjenester

Disse er blot nogle af de mange skattefordele til ejere af hjemme-baserede virksomheder. Det anbefales kraftigt, du hverve en kvalificeret skatterådgiver til at hjælpe dig med at lære hvordan man dokumentere dine udgifter og hvordan man lovligt tager alle fradrag, som du har ret.

Denne artikel er blevet leveret af Vicky Collins, den finansielle Center direktør for den direkte sælgende Women’s Association. Foreningen tilbyder en community-websted hvor direkte sælgere har 24-timers adgang til industri specifikke oplysninger og ressourcer designet til at hjælpe dem med held styre deres direkte sælgende virksomhed. Oplev denne one-of-a-kind, all inclusive-business-bygning ressource på www.mydswa.org eller ved at kontakte dem på info@mydswa.org.