Hvor meget vil det koste for at vedlægge din carport, så det bliver en garage?

Hvis du bor i det sydlige USA, der er en god chance for at dit hus har en garage, fordi tilbage i 60 ‘s og 70 ‘s bygherrer forsøger at redde penge alligevel kunne de så i stedet for at investere yderligere penge i en garageport og døråbner , de byggede carporte.

Hvis du ønsker sikkerhed og privatliv i en garage og du har i øjeblikket en carport, har jeg gode nyheder. Du kan vedlægge en carport, meget let og for færre penge, end du måske tror.

Før du kører til Home Depot til at købe materialerne, murer arbejde er der et par ting, du skal overveje først.

Du skal kigge på din carport til at bestemme, hvor mange vægge du skal bygge. Hvis din carport er lukket bortset fra ryggen, så du behøver kun at bygge en mur og dit job vil være meget lettere og billigere.

Det er temmelig indlysende, hvis du har brug at bygge en væg eller to. Alt du skal gøre er at kigge på din carport og se om tilbage og en side af din carport er åben. Hvis de vil du nødt til at bygge to vægge i stedet for én. Hvis du kun har én side åbne, du bliver nødt til at bygge en mur og dine omkostninger vil blive betydeligt mindre at gøre arbejdet.

Men ikke blive modløs, hvis du har til at bygge to vægge, fordi den gode nyhed er, at du ikke behøver at tilføje ekstra tag eller foundation. Disse områder er de dyreste dele af enhver struktur. Så når jeg siger to vægge fordoble dine omkostninger, det ikke alt til mere end $400 – $600 ekstra.

Når du har besluttet, hvor mange vægge skal du bygge for at omslutte din carport, så er du klar til at udvikle et skøn over, hvad det vil koste for at fuldføre dit projekt.

Anslå omkostninger ved projektet er virkelig nemt. Du skal først lave en liste over de materialer, du vil har brug for og derefter sende din liste til en lokal tømmer værftet at få priser.

Her er nogle punkter, som du bliver nødt til at konvertere din carport i en garage:

2 x 4’s eller 2 x 6 – til studs i vægge

Trykimprægneret 2 x 4s – til bunden af væggen (bundplade)

Garageport komplet med spor og oplukker

CDX krydsfiner eller chip bord-for beklædningen (at vedlægge garage)

CDX krydsfiner, pegboard osv – for inde i mur isolering

Vinyl sidespor eller mursten finer

Når du får prisen for materialerne tilføje ca 25% fortjeneste og glem ikke at tilføje skat for dit område.

Du skal nu beregne hvor meget tid (arbejdskraft), det tager for at vedlægge din carport. Antallet af timer behov afhænger af hvor kompliceret dit projekt er. Du kan med rimelighed forvente, at projektet kan tage 3-4 dage for 2-3 mænd. En god indramning Tømrer bør let kunne ramme og jakke projektet i denne tid. Du kan bruge $30-35 pr. time for hver mand time, der er arbejdet.

Få en pris fra en garage døren installation selskab at installere garageporten, fordi det kræver ekspertise og særlige kendskab til garageport kan fungere. Det vil være værd de penge, du betaler dem, tro mig og en murer Aalborg.

Næste nødt du til at kalde en garage døren virksomhed for at få en pris for at levere og installere garageporten. En garageport kan være lidt tricky at installere og du ønsker ikke at tage en chance på installere det forkert og med det kommer på din bil eller skade nogen. Du vil blive glad for du hyret en pro til at gøre denne del af projektet. Du er ikke gonna spare mange penge alligevel, fordi de får engros priser på dørene og du ikke vil.

Alt du skal gøre nu er at tilføje labor, materialer og underentreprise omkostninger (garage døren installation) og fortjeneste, vil du få et godt billede af hvor meget projektet til at omslutte din garage vil koste.

Hvis du har en en entreprenør gøre arbejde turnkey for dig, forventer at betale fra $3000 til $8.000 afhængigt af hvilket område i det land, du befinder dig i og opbygningen af dit hus.