Historisk set, når boligejere vil gerne sælge deres hjem, ville den første opfordring være til en ejendomsmægler. Siden begyndelsen af 1900, har Ejendomsselskabet repræsenteret boligejere under processen med at sælge deres hjem, som er normalt at en anden boligejer. Ejendomsmæglere holde staten reguleret licenser, som tillader dem at markedsføre fast ejendom på ejerens vegne. Landsgennemsnittet for mægler provisioner er cirka fem procent. I mange tilfælde vil en anden mægler bringe køber og modtager typisk halvtreds procent af Kommissionen. Når fleste boligejere sælge deres hjem, mener de en ejendomsmægler giver dem den bedste chance for at maksimere det beløb de modtager og agent Kommissionen vil komme ud af deres provenu ved lukketid. Dette er en proces, der finder sted hver dag i hele Amerika.
Desværre følger liv ikke altid en forudsigelig format, der giver mulighed for salg af et hjem med en ejendomsmægler. Flere og flere står amerikanere over omstændigheder, der kræver unikke løsninger. Tvangsauktioner, jobskift, over gearede finansiering, og problemet egenskaber er blot nogle af de situationer, der kræver alternativer til at bruge en ejendomsmægler.
Når en boligejer står over for et job overførsel eller afskærmning, er en hurtig salg afgørende for at undgå at miste hjemmet eller står over for udsigten til betale to afdrag på realkreditlån. Udnytte en ejendomsmægler kan tage uger eller måneder at finde en køber, og så er der ingen garanti for, at køberen vil kvalificere eller gå igennem med køb. Mange boligejere kan ikke råd til at tage chancen.
Ofte gange, når et hus er i dårlig stand eller behov større opdatering, traditionelle homebuyers er ikke så tilbøjelige til at give et tilbud, da det ikke er op til markedet standarder eller kan ikke kvalificere sig til finansiering. Fleste husejere har ikke tid, lyst eller penge, der kræves til at foretage de nødvendige opdateringer eller reparationer.
Et problem for mange amerikanere i de seneste år er, at selv når hjem er i stor tilstand, kan der være lidt eller ingen egenkapital. Dette problem vil blive endnu mere af et problem i kommende måneder som mange husejere over de sidste mange år har gearede finansiering på deres hjem op til så meget som hundrede procent. Når der er ingen penge til at betale en fem eller seks procent Kommissionen, så en agent er ikke en holdbar løsning.
Heldigvis, i dag boligejere har andre muligheder end kræver en ejendomsmægler. Der er mange private virksomheder, der specialiserer sig i at købe hjem i situationer, der ikke er normen. Fleste af disse virksomheder fokusere på boliger, der er i dårlig stand. Udnytte private midler, vil virksomheden købe ejendommen, foretage de nødvendige reparationer eller opdateringer, og derefter ser for at sælge huset på eller over markedsværdien. Da virksomheden udnytter private midler, har ejendommen ikke at kvalificere sig til finansiering, hvilket giver mulighed for stor fleksibilitet, når de evaluerer et hus for køb. Selvom der er langt færre, der er interesseret i boliger, der har lidt eller ingen egenkapital, giver de virksomheder, der fokuserer på disse typer af egenskaber en værdifuld service til boligejere, der ikke har andre muligheder. Virksomheden accepterer mange gange i en afskærmning situation, at bringe den nuværende pant og antage at gøre betalinger går fremad. Denne løsning ikke kun sparer boligejer kredit fra en umiddelbar afskærmning, men giver også gældslettelse, så boligejer kan gå videre med deres liv.
I Resumé, hvis situationen kræver det, har husejere nu muligheder når de sælger deres hjem ud over ved hjælp af en ejendomsmægler. Hvis en boligejer skal sælge hurtigt, har ringe eller ingen egenkapital, eller ejer en ejendom, der er behov for større reparationer eller ajourføring, så der er private virksomheder, der specialiserer sig i håndteringen af disse situationer. Der er meget få problemer, som ikke kan løses af en af en lang række fleksible løsninger, en af disse private virksomheder kan yde. For mere information eller at finde en virksomhed, der håndterer disse situationer i dit område, kan du besøge www.webuytheusa.com.