Som Boeing og andre store selskaber forsøger at bryde fagforeninger og vores guvernør Nikki Haley siger, at fagforeningerne ikke er nødvendige eller ønskede, hvad betyder det egentlig? Arbejdslovgivningen i De Forenede Arabiske Emirater er underlagt UAE’s arbejdslov – forbundslov nr. På områder som Jebel Ali Free Zone er der særlige arbejdsrelaterede regler, der gælder i De Forenede Arabiske Emirater. Der er meget på spil i denne afstemning, ikke kun for arbejderne i staten Washington, men for arbejdere over hele landet – både union og ikke-union. Der er en række andre informationskilder til at undersøge, om du er i skole eller allerede arbejder og ønsker at krydse toget.

Den lokale ledelse protesterede mod at haste en afstemning på et tidspunkt, hvor omkring en tredjedel af fagforeningsmedlemmerne er på ferie – og dermed ude af stand til at få de oplysninger og drøftelser, der er nødvendige for at kunne afgive en informeret stemme. Figur C viser, at i hvert år, hvor Hart-undersøgelsen spurgte arbejderne, om de støttede en sammenslutning af arbejdere, der ikke var en fagforening til at repræsentere medarbejdernes interesser og mødes regelmæssigt med ledelsen, sagde næsten 40%, at de helt sikkert ville stemme for foreningen. Efter at de samlede stemmer blev annonceret om aftenen den 13. november, hvor 67 procent var imod Boeing-takeaways, udtrykte arbejdere interviewet af Seattle Times vrede hos flertallet af fagforeningens rang og fil over virksomhedens afpresning og fagforenings-sprænge taktik. Garanterede lønstigninger, der i gennemsnit er 0,5 procent i løbet af forslagets levetid – hvilket giver mindre end 15 cent i timen for det gennemsnitlige District 751-medlem – og låsning i de nuværende startlønsatser frem til 2024, hvor tusindvis af Boeing-job ville være under mindstelønnen.

Arbejdspladserne forsvandt ikke, men lønningerne steg heller ikke.

Boeings beslutning i oktober om at belønne ledere med enorme bonusser og aktionærer med en $ 10 milliarder aktietilbagekøb og en 50 procent udbyttestigning tilføjede kun fornærmelse mod skade. Mens arbejdsskadeforsikring er et lovkrav for disse virksomheder, dækker den ofte ikke de samlede udgifter i forbindelse med overforbrugsskader og andre sundhedsmæssige problemer, der ikke er direkte forbundet med en skade på arbejdspladsen. Chicago arbejdstagere Kompensation Advokater ikke opkræve deres gebyr, indtil de vinder erstatning sagen. Med arbejdstagere sultne efter job over hele landet, presset for at give efter for corporate whipsawing strategi, som kun gruber arbejdstagere mod hinanden i et kapløb mod bunden, er intens. Arbejdspladserne forsvandt ikke, men lønningerne steg heller ikke. Nej, men vi har højst en lille smule kontrol over vores egen løn. Hvad angår en række midler, der tages ud af din checkkonto – det kan ske, hvis du er gået glip af flere midler.

I betragtning af den nuværende Domstols sammensætning, var det nok det bedste resultat fagforeningerne kunne have håbet på, en bedre en, end de havde forventet, og en, der kan beskytte dem i nogen tid fremover. Jagtende virksomheder til at vise dine farver – med den uudtalte trussel om at boykotte eller dæmonisere ejere, der ikke overholder – er muligvis ikke den bedste måde at vinde troende på din sag. Efter de små virksomheder låneindustrien begyndte at skrumpe med dukkert i økonomien, mange virksomhedsejere henvendte sig til købmanden kontant forskud for at få dem gennem en hård patch eller en langsom sæson eller blot for at få sig selv op at køre igen. Hvis du allerede er et lån haj offer, men bange for at rapportere dem, en fagforening hjælper dig i en svær situation følg disse trin. “De følte sig så brændt ved at forsøge at organisere Walmart og få stort set ingen steder,” sagde Ruth Milkman, en sociolog af arbejdskraft på Graduate Center i City University of New York.