Når du er selvstændig har du mange fordele. Som du er en fri agent, vil du skrive ud hver fradrag, du kan på din selvangivelse. Du får mulighed for at tjene ekstra indkomst meget mere så end en person, der er ansat ved en anden. Den bedste del er, at du er gaffer, boss! I sjældne tilfælde har at være freelance nogle ulemper. En er, når du gå for at få finansiering til en ejendom eller et stort køb. Men her er nogle elementer at vide, at kunne hjælpe dig med at forberede realkredit lånet processen. En selvstændig realkreditlån lån survival guide, hvis du vil.
Samtidig bekræfter din indkomst – gennemsnittet långiver skal gøres opmærksom på mindst 2 år af selvstændig beskæftigelse historie, lejlighedsvis de vil anmode om 3 år. De vil bede om at se denne historie verificeret i selvangivelser, generelt. Lejlighedsvis kan långivere finde din indkomst som værende den gennemsnitlige indkomst du hævdede på din indkomstskatter som overskud, ikke dit brutto business indkomst. En anden gang långiver kan finde din indkomst som den laveste af to år, og hver nu og igen som den højeste af to år. Tale med din pant professional eller långiver og finde ud af deres verifikation kriterier. For eksempel, kan nogle långivere beregne en del af din afskrivninger eller fradrag og arbejde det ind i din indkomst. Der er flere måder, at en långiver kan være i stand til at kontrollere din indkomst og hvis du er en fri agent det kan hjælpe dig med at være i stand til at vise en supplerende af din indkomst.
Hvis du kan kompilere en profit & tab erklæring, præcist citere din udgifter & overskud for de sidste par år. Du kan finde denne kedelige, men det kunne bruges som bevis for indkomst for en udbyder af realkreditlån. Hvis du kan få det underskrevet eller verificeret af din revisor, mere er bedre.
Hvis du kan, det er altid bedst for at give dine kontoudtog for at bevise din indkomst – Søg for en långiver, der kan acceptere så lidt som 2 års erklæringer som tilstrækkeligt bevis. Disse dage, vil du finde, at mange långivere bekræfte din indkomst i denne mode. Dette er normalt en gunstigere metode til at bevise din indkomst end løft tal fra dine selvangivelser. Årsagen er, at du kan mere ofte end ikke, viser at du har meget mere ekstra likviditet end din selvangivelse kan tyde. Ved udfyldelsen af dine selvangivelser trække du generelt hver enkelt virksomhedsudgift før din påstand om et eventuelt overskud. Ved at ansætte kontoudtog, du er stadig at bevise indkomst, det reducerer betydningen af din kredit score eller indbetaling under ansøgningsprocessen – mens “self-cert” eller “selvcertificering” pant vil lægge mere vægt på din kredit score.
Hvis du ikke kan forelægge udtalelser, ansøge om en “self cert”, eller “erklærede indkomst” pant. Denne type lån er meget almindelig i disse dage. Du behøver faktisk ikke noget bevis for indkomst, du blot state på ansøgningsskemaet, niveauet af din indkomst. Det kræver ikke bekræftelse på din side! Dette kan hjælpe hvis du er freelance og skal angive din indkomst, som den ser ud i øjeblikket. Denne metode betyder, at du ikke behøver at bekymre sig om har långiver tage dine sidste to år værd af indkomst og gennemsnitlig dem. Mens mange mennesker misbruge denne funktion, er det bedst at være nøjagtig, når selv attestere din indkomst. Nogle gange vil långiver kunne få bevis fra din skattemyndigheden at bekræfte din self-cert beløb. Når du vælger en self-cert lån, det vil lægge mere vægt på vigtigheden af din indbetaling og/eller kredit score. Så skal du måske normalt en eller begge af disse elementer til at være stærk hvis du ønsker at forfølge denne avenue. Oftere end ikke, når du gør en self-cert, kunne du godt blive opkrævet en marginalt højere renter fordi långiver vil se dette som mere “højrisiko”.
Långivere tjene penge ved at låne det til, så de er altid på udkig efter måder at gøre det lettere for dig. Der er flere måder, at långivere kan arbejde med dig, hvis du er freelance. Råd fra en god, uafhængig finansiel rådgiver anbefales og der er en spredning af programmer til rådighed til at hjælpe dig. Hvis du kan lægge dine hænder på en indbetaling eller du har god kredit, er du halvvejs der! Du er næsten garanteret at finde en långiver, et sted, så fortvivl ikke!