Dogging er en social praksis med at have sex offentligt, normalt udendørs eller i et køretøj. I Det Forenede Kongerige har samfund udviklet sig omkring tusindvis af hotspots, hvor folk kan mødes til dette formål. Nogle mennesker anmoder om at være en del af dogging-sessioner, mens andre foretrækker at se på fra sidelinjen. Mens nogle hævder, at udtrykket dogging er afledt af ordet ‘hund’, hævder andre, at det kom fra en undskyldning, som doggers gav, da de blev taget på fersk gerning.

Dogging i danmark opstod som en måde for mænd at spionere på deres koner, mens de gik tur med deres hunde. Efterhånden som hundeøvelsen er blevet mere sofistikeret, er den også blevet snusket og organiseret med regelmæssige møder og en fri-for-alle-ånd. I 2005 fandt det første ultimative verdensmesterskab for dogging sted i Rivington nr Chorley, Lancs, og indeholdt en række discipliner, herunder Ten Man Train, Pearly Rain og Most Extreme Slapper. Det menes også, at tv-rettighederne er ved at blive forhandlet til begivenheden med en hollandsk satellit-tv-station.

Oprindelsen af ​​dogging er ukendt, men det var oprindeligt en form for gadevoyeurisme rettet mod intetanende par. Efterhånden som det udviklede sig over tid, blev det mere organiseret, snusket og udbredt med regelmæssige møder og en fri-for-alle-ånd. I 2011 var USA vært for det første Ultimate Dogging Championships nogensinde. Det var en kæmpe succes, og mesterskaberne trak mange mennesker fra hele verden. Konkurrencen blev afholdt i Rivington, Lancs og varede fire timer. Deltagerne konkurrerede i en række discipliner, herunder et 10 mands tog, Pearly Rain og Most Extreme Slapper. Showet var så vellykket, at rettighederne til optagelserne i øjeblikket forhandles med en hollandsk satellit-tv-station.

Siden udtrykket ‘dogging’ opstod med mænd, der fortæller deres koner at ‘gå med hunden’, har det nu udviklet sig til at omfatte både singler og par, der deler sex. Denne praksis er også kendt som ‘bande banging’, da den involverer gruppesex og involverer to personer, der udfører sex sammen på et semi-offentligt sted. Det har været tæt forbundet med voyeurisme, og mange mennesker nyder at se deres partnere have sex med en anden offentligt.

I de senere år er dogging blevet mere mainstream, med grupper af mennesker, der mødes på parkeringspladser, parkeringspladser og elskerbaner. I nogle tilfælde har det endda forårsaget politiindblanding, og det involverede par er siden holdt op med at dogge. Det er dog vigtigt at bemærke, at der stadig er masser af steder, hvor folk kan mødes og dyrke denne sexaktivitet. Det er vigtigt at erkende forskellene mellem de to praksisser og at være høflig under alle omstændigheder.

Mens udtrykket ‘dogging’ kan være kommet fra en mands handling, der fortæller sin kone at ‘gå med hunden’, har praksis udviklet sig til en meget mere organiseret og snusket aktivitet. Processen er blevet mere offentlig med regelmæssige møder og en fri-for-alle-ånd. I 2016 blev Ultimate Dogging Championships afholdt i Rivington nr Chorley, Lancs. Denne begivenhed blev overværet af en række deltagere, som ikke er klar over, at de blev overvåget af nogen.